en

Group Info

billig fotballdrakter


Den tidligere Spurs-sjefen billig fotballdrakter
MAURICIO POCHETTINO skal utnevnes til den nye sjefen i Paris Saint-Germain etter at klubben SACKED Thomas Tuchel.
Den tidligere Spurs-sjefen har angivelig allerede holdt samtaler om rollen med videre forhandlinger som finner sted I DAG.
Overføringsguruen Fabrizio Romano rapporterer om kontrakter og utgjør Pochettinos bakromstab, er det som står i veien for en offisiell kunngjøring etter at RMC Sport først rapporterte at eks-Southampton-manager var frontløperen.
fotballdrakt barn med navn
De franske mesterne har sparket Tuchel etter to og et halvt år ved roret, til tross for at de kvalifiserte seg til knockoutfasen i Champions League.
De franske gigantene valgte tydeligvis ikke den festlige ånden i år, og ga Tuchel støvelen på julaften etter å ha gitt ham tømmene i 2018.
fotballdrakter på nett
Han antas å ha fått sine marsjordre av PSGs sportsdirektør Leonardo onsdag kveld.
Før Tuchel fikk øksen, hadde han klaget til Sport 1 om manglende anerkjennelse for sitt arbeid, og sa at det var 'trist' at prestasjonene hans ble undervurdert.
I intervjuet før onsdagens kamp ble det rapportert at Tuchel hadde hevdet at det var vanskelig å holde sine store navnespillere fornøyde og til og med sa at han følte seg mer som 'en sportspolitiker eller sportsminister enn en trener' i løpet av sitt første år i Paris.
Men den nå avgårde sjefen hadde kommet ut og prøvd å avklare kommentarene sine, noe som antydet at de var blitt oversatt og at han 'gjorde en vits'.
kopen voetbalshirts
Den tyske treneren gikk nærmere inn på sagaen, som etterlot ham rasende etter at en off-the-record quip ble publisert, i pressekonferansen etter kampen - som viste seg å være hans siste.

kjøpe fotballdrakter på nett
fotballdrakter barn xxl
billige fotballdrakter barn
billige fotballdrakter på nett
bestille fotballdrakter


Users

The Wall

The Wall

You need to sign in to comment
No comments