en

Group Info

http://www.notenbrood.com/ligue-1/c-psg


fotballdrakter
http://www.notenbrood.com/ligue-1/c-psg

Arsenal booket sin plass i kvartfinalenPsg Drakt, Roma Drakt

etter en død dødgang var kjøp fotballdrakter etter vanlig fotball


Wilson var i kulden i går kveld for å spille hele kampen da Premier League-mestere styrtet ut av Carabao Cup på Anfield mot Arsenal.

Etter en død dødgang var Wilson en av to Liverpool-spillere som bommet i straffesparkkonkurransen da Arsenal booket sin plass i kvartfinalen.

Det var hans aller første konkurransedyktige start for klubben, og mange var overrasket over å se navnet hans på lagarket før kampen.

Et navn som manglet var Shaqiri, som scoret et fantastisk frispark i 7-2-seieren på Lincoln forrige uke psg drakt.

Liverpool har alltid vært opptatt av å laste ned Wilson i sommer, i et forsøk på å skaffe penger.

Til tross for Clarets interesse bestemte Klopp seg for at Wilson var klar til å spille mot Arsenal og få noen minutter under beltet roma drakt.

Det er et glimt av håp for Wilson, som fortsatt er opptatt av å oppnå karakteren på Anfield etter å ha kommet gjennom ungdomsrekkene på Melwood.

Tidligere i år satt Wilson utenfor Bournemouths 2-1-nederlag mot Liverpool på Anfield, og i forkant av kampen bekreftet han at han kunne dra i sommer for å få vanlig fotball goedkope Oekraïne Shirt.

Wilson snakket i mars før Liverpools 2-1-seier over Bournemouth, og antydet at han kunne forlate klubben i sommer på jakt etter vanlig fotball.


Users

The Wall

The Wall

You need to sign in to comment
No comments