en

som blev karriär avbruten efter en livshotande from fds d's blog

Van Dijk kollapsade omedelbart i en hög och behövde omfattande behandling i området innan han inte hade något annat val än att lämna fältet. Mason, som blev karriär avbruten efter en livshotande huvudskada, förklarade på sociala medier: 'Bara sett Pickford tackla.
När han talade i BT-studion vid halvtid sa den tidigare Liverpool-mannen Peter Crouch: 'Som ex-spelare kommer vi att säga att det är en potentiell benbrytande tackling. Det är fruktansvärt.
Everton-ikonen Leon Osman, som också presenteras som en studiokunnig, tillade: '' Det är en helt fruktansvärd tackling och vi vill inte se det i spelet. Det är en karriär. Men det förändrade faktiskt spelets momentum. '
köpa fotbollströjor
Den tidigare Real Madrid-tränaren Fabio Capello har berömt Karim Benzema efter sin säsongsframgång. Han sa till Marca: '[Han har varit] sensationell. Han har blivit ett riktmärke för Madrid och han är utan tvekan den bästa. Han har tagit på sig ansvaret som han inte hade när han spelade med Cristiano Ronaldo, han har en näsa för mål och han har visat det. Han gjorde avgörande mål och jag tycker att det är den bästa säsongen sedan han undertecknade.
Capello fick också beröm för Thibaut Courtois: 'Jag är väldigt glad för honom. Han har alltid varit en bra målvakt men han hade mig lite förvirrad förra säsongen, han saknade konsistens. I år gjorde han många stora räddningar och efter en lång tid har Madrid ytterligare en Zamora.
fotbollströja barn
Den tidigare Real Madrid Juvenil A-tränaren Dani Poyatos har utnämnts till ny tränare för Panathinaikos. Spanjoren har skrivit ett tvåårigt avtal med den grekiska sidan, som tidigare hade avskedat Giorgos Donis.

     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By fds d
Added Apr 6 '21

Tags

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)

Archives